SPONSORKLIKS

2017-02-17. Van het bestuur.

Bestelt u wel eens wat op internet? Als dat zo is kunt u met een simpele handeling in heel veel gevallen onze huisvereniging CSAV Turnlust sponsoren zonder dat het u iets kost!

Hoe werkt het?
Het enige wat u moet doen is uw favoriete webwinkel(s) benaderen via Sponsorkliks. Verder blijft alles hetzelfde, uw eigen webwinkel in dezelfde omgeving. Maar omdat u via de Turnlust pagina op Sponsorkliks naar de webwinkel bent gegaan ontvangt Turnlust een stukje provisie van de webwinkel omdat u via de Turnlustpagina bij de webwinkel is gekomen.

Op deze manier werken veel van de inernetpagina's als independer, kieskeurig etc. Nu is er dus ook een speciaal voor sportverenigingen.

Zet de onderstaande pagina in uw favorieten en telkens als u naar uw webwinkel gaat, doe dat dan via deze pagina.
De link: SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Er zijn heel veel internetwinkels die meedoen, maar helaas niet allemaal.
Kijkt u maar eens op de sponsorkliks pagina of zoek eens naar uw favoriete webwinkel. Bestelt u een pizza of een tafeltje in een restaurant ook dit soort websites doen mee. Net als telefoonmaatschappijen, energieleveranciers etc

Het allerbelangrijkste wat u moet doen:
Vertel het verder, app of mail het naar uw kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen, buren. Het maakt niet uit waar ze wonen, de link werkt voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn en ook voor hen is het 100% gratis.

Achteraf kan niets gecorrigeerd worden, bestelt u zonder dat u via sponsorkliks op de website bent gekomen dan kan daar niets meer aan veranderd worden en ontvangt Turnlust niets.

Ga dus nooit meer rechtstreeks naar uw webwinkel, maar via Sponsorkliks en zorg dat u Turnlust steunt.

 

Klik op het logo en ga naar Uw favoriete webwinkel.