VERHUUR


Sport 

De prachtige " Sportzaal " heeft een afmeting van 16 x 28 meter en is voorzien van een geluidsinstallatie, een professionele sportvloer en is geschikt voor diverse binnensporten, zoals: turnen, rhnrad, badminton, tafeltennis, schoolsporten en verschillende verenigingsactiviteiten zoals muziek uitvoeringen, streetdance enz. Bezoekers kunnen beschikken over een boventribune en een tribune langs de sportvloer. Als U na de sport veel vocht hebt verloren kunt U dit weer aanvullen aan de bar.

Recreatie

Het recreatiegedeelte is een eldorado voor binnenactiviteiten. Zo is er een prachtige biljartzaal met zes biljarttafels en in de " Tv hoek " met TV kunt U zich ontspannen met een b.v. een kopje koffie. Een Wifi netwerk is in de Draaikolk aanwezig.

Bijeenkomsten

De grote soos met toneel, zitkuil en grote bar is geschikt voor sjoelen, koersbal, line-dance, bingo, klaverjassen, recepties, lezingen, grote bijeenkomsten en toneelvoorstellingen.
De " Soos" meet 96 m en is in een aantal gevallen niet los te huren van de " Zitkuil " welke 48 m groot is. Met de aanwezige bar in de Soos kunnen beide ruimtes tegelijk gebruikt worden voor een intieme receptie of een gezellige bijeenkomst.  Met tafels en stoelen in de Soos en de Zitkuil zijn deze geschikt voor maximaal 80 personen.
De Soos is met de aanwezigheid van een toneel eventueel apart te huren voor toneeluitvoeringen waarbij ongeveer 50 personen de voorstelling kunnen bijwonen.

Dans

De ruimte Marsdiep is vanwege de enorme spiegel aan een wand beter bekend als de "Spiegelzaal" en een goede accommodatie voor kleine groepen, zoals steps, dans met muziek en als hobbyruimte. De grootte is : 65 m  en is geschikt voor ongeveer 15 personen.

Vergaderingen, hobby's, cursussen etc.

Voor vergaderingen, lezingen, workshops of een cursus de ruimte : " Noordzee".
De ruimte Noordzee heeft een vloeroppervlakte van : 42 m.  In deze ruimte kunnen 22 mensen vertoeven en er is voor presentaties een vast beamer aanwezig.

Eveneens voor vergaderingen, workshops, lezingen en cursussen de zaal : "Dollard".
Deze ruimte heeft een vloeroppervlakte van : 52 m . De ruimte is bestemd voor 20 mensen.

De ruimte "Texelstroom" is 65 m groot en ingericht als vergaderzaal maar kan ook voor bovenstaande activiteiten gebruikt worden. Er is een beamer met scherm beschikbaar voor o.a. powerpoint presentaties. 20 personen kunnen een vergadering bijwonen.

Keuken

Aan de bar zijn diverse snacks verkrijgbaar. Als U belangstelling hebt voor het huren van een ruimte kunt U van te voren Uw wensen kenbaar maken.

 

Rondom de Draaikolk is een ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met de bus (lijn 32).

Als U van plan bent om een activiteit in de Draaikolk te organiseren dan is het belangrijk om te weten dat het een oppervlakte betreft van ruim 2100 m en dat er een rolstoelvriendelijke toegang is met elektrisch bediende deuren. En vanzelfsprekend is de Draaikolk voorzien van Wifi en er kan gepind worden.

Belangstelling?
Neem voor inlichtingen of een bezichtiging contact op met: R. de Vries, tel. 0223- 62 86 56. Of mail naar :